Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.10 Jan 2013

Kempen JOZAN MLM2012-Video2 JOZAN From FaNs

Assalammualaikum..
Jangan lupa vote JOZAN di Minggu ke-9 MahaRaja Lawak Mega 2012...tahniah juga pada JOZAN (Johan & Zizan) kerana tercalon dalam top 5 Anugerah Bintang Popular Berita Harian..so teruskan menyokong dan mengundi JOZAN dalam MLM2012 dan juga ABPBH..pasal ABPBH admin akan update dalam entry yang akan datang..so teruskan singgah ke blog ini yer..mari kita layan video2 JOZAN yang dibuat dan diedit khas oleh peminat2 JOZAN..Jom layan video2 dibawah yer..

  

Credit to NurHazwani Hussain

Credit to Melati Desa

Video from Miss BaNu

Credit to Nur Hazwani Ghazali

Credit to Nur Fariha

Semoga terhibur menonton video diatas =)

2 comments:

Miss Lonely said...

Johan boleh beraksi ke time maharajalawak mega esok?

JOZAN FC said...

tunggu dan lihat esok k..doakan semuanya berjalan lancar untuk JOZAN k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...