Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.4 Jun 2012

Assalamualaikum semuanya( JOzannerz)! Super Spontan telah pun berakhir. Kepada semua pengikut mahupun peminat Johan dan Zizan, terima kasih di atas kesetiaan anda menyokong, mengundi Johan dan Zizan di dalam Super Spontan. Di sini, saya ada menghidangkan beberapa foto Johan dan Zizan semasa di dalam Super Spontan untuk tatapan anda semua sebagai tanda terima kasih di atas sokongan Jozannerz selama ini kepada Jozan. Teruskan menyokong penglibatan Jozan dalam industri seni di negara ini okeh.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...