Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.4 Dec 2012

JOZAN KEKAL NOMBOR SATU MLM2012 Minggu ke-3

Assalammualaikum..
Minggu ke-3 Maharaja Lawak Mega telah pun berlalu..Alhamdulilah undian JOZAN masih lagi tertinggi dan membuatkan JOZAN masih berada ditangga teratas..Terima kasih pada semua peminat JOZAN yang mengundi..teruskan sokongan dan undian anda pada mereka..
Jom Baca artikel dibawah dan juga menonton video persembahan JOZAN pada minggu ke-3 Maharaja Lawak Mega 2012..
kredit Harian Metro gambar kredit Melati Desa..


P/s-Jangan lupa undi JOZAN untuk pencalonan awal ABPBH pastikan JoHan dan Zizan layak ke TOP5 untuk semua kategori yang mereka tercalon..Terima Kasih..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...