Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.19 Dec 2012

JOZAN PILIHAN UTAMA..

 
Assalammualaikum.. 
Hari ni admin nak kongsikan artikel akhbar Berita Harian mengenai JOZAN..hope sangat JOZAN terpilih menjadi Hos Anugerah Bintang Popular Berita Harian tahun ini kan..Sama-samalah kita doakan semoga semua impian JOZANNERS tercapai untuk melihat JOZAN bergandingan sebagai hos dipentas ABPBH 2012..gambar diatas credit to Instagram Zizan.


P/s-Jangan lupa undi JOZAN dalam ABPBH dan MLM2012 =)

3 comments:

izan mama mia said...

first time singgah cni..

Dayana Bahar said...

vote for jozan hehe

Anonymous said...

Undi Jozan ahh hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...