Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.3 Jan 2013

Happy New Year 2013

2012 - A lot of things happened throughout this year. I can't thank enough for all good memories from you all. Your supports, loves and everything for JOZANFC, kami amat-amat menghargai setiap apa yang anda semua lalukan untuk JOHAN & ZIZAN. Kepada anda yang sentiasa menyokong JOZAN terima kasih banyak-banyak. Without you guys, kitorang tak akan dapat bertahan sampai macam ni sekali. Sebagai salah seorang AJK Tertinggi kelab ini, i'm truly grateful to have you guys. Thanks a lot! Untuk Committee Members yang banyak berjasa and menolong, thank you! For 2013, we have a lot of things planned. ^_^ Just keep on checking our updates from time to time. Don't missed it! 

Lots Of Love : -  MAS ABDUL HAMID

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...