Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.7 Feb 2013

JoHaN Di JoHaRa PaGi ERa

Assalammualaikum..
Seperti yang diketahui ramai..isnin lalu JohaN telah kembali bertugas di Konti Radio Era..di Segmen JoHara Pagi Era setiap Isnin hingga Jumaat 6-10 pagi..so Welcome Back to JoHaN :-)
Hari ni admin nak upload audio rakaman JoHaRa Pagi Era pada hari isnin yg lalu 4 Feb 2013..kredit to Rin (Jozannerz Dsyg) atas video/audio dibawah ini..semoga semuanya terhibur mendengarnya. =)

Sembang JOHARA : Poyo bersama Awieehh [Part1]Sembang JOHARA : Poyo bersama Awieehh [Part2]Sembang JOHARA : Poyo bersama Awieehh [Part3]Sembang JOHARA : Poyo bersama Awieehh [Part4]GGMJ : Awiieehh..JOHAN aka Awiieehh - Sayang


P/s~Jangan lupa vote JoHaN, ZizaN dan juga JOZAN untuk ABPBH secara sms/borang undian serta untuk kategori online..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...