Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.3 Mar 2013

ZiZaN HoS ABPBH BersaMa Farah FauzanaAssalammualaikum..
Baru-baru ini pihak ABPBH telah mengumumkan siapa Pengacara ABPBH 2012 yang akan berlangsung pada 7 April nanti..ternyata Zizan dan Farah Fauzana telah dipilih sebagai pengacara pada Majlis anugerah tersebut..Tahniah kepada Zizan kerana terpilih buat kali ketiga berturut-turut sebagai Hos ABPBH..apapun kepada Jozannerz semua, teruskan mengundi JOHAN & ZIZAN Semoga kedua-duanya menang amin..

Cara2 mengundi JOHAN dan ZIZAN menerusi SMS


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...