Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.5 Aug 2014

Hantu Selfie

Hi korang,

Raya da berapa hari berlalu. Untuk raya tahun ni, tak banyak pula astro tayangkan movie dari jozan. 7 Syawal lepas, ada Telefilem zizan terbaru untuk hari raya. untuk korang yang tengah bosan2 tu boleh lah layan movie ni. movie ni simple, jalan cerita pun nice and kelakar sikit. kalau tgk depan tv, sambil ngunyah kuih raya tu memang best lah.

SINOPSIS
Saleh, seorong jejaka muda yang gemar mengambil ‘selfie’dan memuat naiknya ke internet. Suatu hari, dia tertangkap gambar hantu cantik bernama Emma. Emma mahu Saleh mencari pembunuhnya dan Saleh ingin Emma monolongnya untuk menambat hati gadis idamannya Tisha. Saksikan lakonan Zizan & Emma Maembong dalam Hantu Selfie.


so, moga korang terhibur dengan telefilem ni :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...