Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.17 Oct 2012

JOZAN VIDEO FROM JOZANNERS

Assalammualaikum...
Seperti yang semua tahu,ramai Jozanners yang rajin mengedit dan membuat banyak video2 JOZAN Di Youtube..So hari ni admin nak memasukkan video-video JOZAN yang dibuat oleh JOZANNERS di blog ini sebagai tanda penghargaan kepada mereka. Admin akan upload semua video2 tu secara berperingkat-peringkat dan sedikit demi sedikit..so marilah kita menghayati video2 JOZAN yang diedit khas oleh Jozanners..enjoy k..

1)Tajuk~The Meaning Of J.O.Z.A.N by Nurhazwani Hussain


2)Tajuk~JOZAN WIN By Ira Jozannerz


3)Tajuk~ JOZAN-A FRIENDSHIP STORY By Nur Hazwani Ghazali


4)Tajuk~JOZAN SELAMANYA By Iman Jozannerz


5)Tajuk~LOVE WITH TWO...JOZAN By iLuvJozan

layan k..semoga terhibur...

2 comments:

Anonymous said...

thanks kak banu for masukkan video wani ^^ letak la lg yg best2 haha

Anonymous said...

Great job akak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...