Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.26 Nov 2012

BEST ON SCREEN CHEMISTRY AWARD MILIK JOZAN DI SHOUT AWARDS 2012

Assalammualaikum..
Alhamdulilah berkat usaha para JOZANNERS sekalian, JOZAN akhirnya berjaya menang di Shout Awards untuk Kategori Best On Screen Chemistry Award..Syabas dan tahniah diucapkan.pada JOZAN kerana mereka selayaknya menang untuk kategori ini..Semua Jozanners berasa sangat gembira dengan kemenangan JOZAN ini..terima kasih pada semua JOZANNERS yang tidak jemu-jemu mengundi bagi memastikan kejayaan menjadi milik JOZAN..
Tahniah juga untuk ZizaN kerana berjaya mendapat satu lagi award di Shout Award untuk kategori Favourite TV Personality Award..terima kasih pada semua peminat kerana mengundi JOZAN dan ZiZaN Di Shout Awards..Selepas ini teruskan mengundi JOZAN untuk Maharaja LawaK MeGa 2012 yer..
credit to Twitter JOHAN
Credit to Twitter ZIZAN
teruskan menyokong JOZAN..

 
Picture credit untuk Nur Hazwani Ghazali dan Farahin..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...