Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.14 Nov 2012

Majlis Pratonton Filem Pontianak VS Orang Minyak

 
Assalammualaikum..
Pada 8 November lalu telah berlangsungnya Majlis Pratonton Filem Pontianak Vs Orang Minyak arahan Afdlin Shauki yang telah diadakan di Cathay E@Curve,Damansara. Filem ini dilakonkan oleh JoHaN dan Nabil. Filem ini akan mula ditayangkan pada umum bermula pada 22 November 2012..So pada Jozanners jangan lupa menonton filem baru JoHaN ini dipawagam nanti yer..Jom layan video disekitar Majlis Pratonton filem ini..
 
 
video2 diatas kredit pada klposdotcom
 

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...