Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.4 Nov 2012

Video2 JOZAN FroM JoZanners Part 2

Assalammualaikum
hari ni admin nak kongsikan Video2 JOZAN yang dibuat dan diedit oleh para Jozanners Sekalian..Sebelum ini admin dh pernah kongsikan video2 JOZAN tu,ini adalah Part 2 nyer so Selamat Menonton yer dan terhibur la hendaknya..teruskan menyokong JOZAN ye..

Tajuk: I Lay My Love On You JoZaN
Oleh~ Tyra91 Jozannerz


Tajuk: JOZAN (Tonight We Are Young)
Oleh~ Salamizyee619


Tajuk: CheMistry JOZAN- Berdua Bersatu
Oleh~ Aishah Jozannerz


Tajuk: JOZAN I'm Yours
Oleh~ 87Snow Girl


Tajuk: JOZAN Terukir Di Bintang
Oleh~ Farah Jozanners


kalau nak tengok Video2 JOZAN From Jozanners Part 1 Klik SINI k

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...