Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.19 Jan 2013

SeMoga JOZAN Jadi JuaRa MahaRaja LaWak MeGa 2012

Assalammualaikum..
Today is the day..Final Maharaja Lawak Mega 2012..jadi marilah semua mengundi JOZAN di final ini..dan moga kejayaan menjadi milik JOZAN amin..sama2 lah kita doakan..semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan untuk JOZAN yer..vote for JOZAN vote dari sekarang yer..jangan tunggu disaat2 akhir..
moga JOZAN jadi juara Maharaja Lawak Mega 2012..amin..


3 comments:

Anonymous said...

Johan ade x mlm ni?

Miss Tembikai Bulat said...

http://aienhamzah.blogspot.com/2013/01/jozan-always.html

<3 JoZan

hotmasakini said...

done folo u,folo me back http://hotmasakini.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...