Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.20 Jan 2013

TahNiah JOZAN-JuaRa MahaRaja Lawak MeGa 2012

Assalammualaikum..
alhamdulilah berkat undian dan sokongan semua peminat JOZAN,akhirnya JOZAN menjadi juara Maharaja Lawak Mega 2012..terima kasih pada semua diatas undian dan sokongan korang semua..teruslah menyokong JOZAN sampai bila2 yer =) (gmbr diatas credit to Jozannerz Dsyg)Jom tengok video JOZAN di FinaL MahaRaja Lawak Mega 2012..

Tema~Bebas


Tema~Muzikal Komedi


Pengumuman Juara MLM2012

4 comments:

MissFyza said...

Thanks again kak banu take my karya,hehe..karyalah sgt heh :)

JOZAN FC said...

welcome hehe

Nyue said...

terbaik jozan...hope friendship mrk terus berkekalan

wanie wippy said...

jozan terbaik.. tetap juara dihati peminat.. bilalah kak banu nk ambik karya wanie pulak.. hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...