Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.21 Feb 2013

JOZAN HOS RAJA LAWAK MUSIM KE-7

Assalammualaikum..
Raja Lawak Musim ke-7 akan bersiaran tidak lama lagi. Sekarang Ujibakat Raja Lawak sedang rancak dijalankan di seluruh Malaysia dan Singapura, dan khabar gembira kepada semua peminat JOZAN, yang JOZAN akan terus menjadi pengacara Raja Lawak untuk Musim ke-7 ini. Jadi dapatlah kita semua melihat aksi JOZAN lagi selepas ini di kaca tv..so nantikan Raja Lawak Musim ke-7 di Astro Warna..

Petikan dari Sinar Harian..


SumBer

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...