Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.17 Feb 2013

MajLis KeSyuKuRaN BeRsaMa JoHaN

Assalammualaikum...
tanggal 9 Februari 2013 (Sabtu) yang lalu, berlangsungnya MajLis Kesyukuran JoHan di Wisma LJT, Taman Melawati..Majlis Kesyukuran ini terbuka kepada semua, ramai peminat yang hadir ke Majlis Kesyukuran Bersama Johan ini dan Alhamdulilah Majlis tersebut berjalan dengan lancarnya. Tujuan Majlis ini diadakan adalah sebagai tanda menghargai para penyokong yang sentiasa menyokong JoHaN dari dulu sehingga kini, dan juga sebagai Majlis Kesyukuran atas kejayaan JOZAN di MahaRaja Lawak MeGa 2012 serta Majlis Cukur Jambul anak ketiga Johan.
gmbar diatas credit to FB Johan Rajalawak FC
gambar diatas credit to Jozannerz Dsyg
Gambar diatas credit to Nisa Thirah..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...