Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.18 Mar 2013

PapeR PaRty MeGa & Movie Day Out Zizan Twitter FamiLy

Assalammualaikum..
Pada tanggal 10 Mac yang lalu berlangsungnya Paper Party Mega ZTF (Zizan Twitter Family) di Pizza Hut Ampang Park. Paper Party Mega ini diadakan oleh ZTF untuk mengundi Zizan dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian..Ramai ahli ZTF yang datang pada hari berkenaan. Tidak terkecuali Zizan & Family juga turut meluangkan masa untuk turut menghadiri acara Paper Party Mega ZTF. Jom layan gambar-gambar dibawah yer..
Setelah tamat Paper Party Mega, berlangsung pula Movie Day Out ZTF pada waktu petang..kesemua ahli ZTF pergi menonton Filem Lawak Ke Der 2 di pawagam..

Gambar2 diatas Kredit to FB ZTF (Zizan Twitter Family)

Nak Baca tentang Movie Day Out With JoHaN dan JTF boleh klik SINI..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...