Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.15 Nov 2013

Best On Screen Chemistry Award Milik JOZAN Shout Awards 2013

Assalammualaikum..
Tahniah untuk JOZAN kerana berjaya memenangi Anugerah Best On Screen Chemistry Award menerusi Raja Lawak Musim Ke-7 buat kali kedua berturut-turut di Shout Award 2013. Tahniah juga untuk Zizan kerana menang untuk kategori Favourite Tv Personality Award dan Tahniah juga untuk JoHaRa kerana menang dlm kategori Favourite Radio Show Award. Zizan mewakili JOZAN telah menerima award untuk JOZAN. Johan tidak dapat hadir di Shout Award kerana ada perlawanan Bola antara Super Lawak FC menentang Pahang yang berkesudahan 3-1. Johan telah menjaringkan Gol tunggal untuk team Super Lawak FC. Apapun tahniah untuk mereka semua..
Zizan bersama Award yang dimenangi JOZAN untuk kategori Best On Screen Chemistry Award.
Favourite Radio Show Award-JoHaRa Pagi Era.
Zizan bersama Award yg dimenanginya untuk kategori Favourite TV Personality Award.

Ucapan Zizan mewakili JOZAN untuk Best On Screen Chemistry Award.

Gambar2 Perlawanan Bola Super Lawak FC menentang Pahang.


Credit pada owner gambar2 diatas dan Terima Kasih pada yang mengundi JOZAN di Shout Award 2013.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...