Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.







19 Nov 2013

MOMENT SEDIH ZIZAN DAN JOHAN (JOZAN) DI AKADEMI FANTASIA

Admin nak kongsi cerita paling popular hingga menjadi tranding di twitter ... kisah airmata antara sahabat sejati JOHAN dan ZIZAN ... Hero kita ni memang sweet sgt ...suka bila diorg tak segan silu menyatakan mereka rindu-rinduan.. ZIZAN tak segan menangis di pentas AF Final 2013. Kalau admin pon...andai ada sahabat seperti itu datang memberi sokongan kala hati gundah dengan pandangan org tentang kebolehannya menjadi host AF2013 .. bukan calang2 rancangan. tp ZIZAN sahut cabaran.. kala itu jugak la si JOHAN memberi semangat ..korang rasa apa yg korang buat klo korang berada ditempat mereka.. yesss berpelukan.. menangis.. Terima kasih tak lepas dr mulut... terharu..sehingga menitiskan air mata... so sweeetttt.... 

Admin dah seronok mendengar lagu SAHABAT by PADI tu... dengar je lagu tu mesti teringatkan JOZAN since LAWAK KE DER2... setiap kali berdua mereka akan nyanyi lagu ni... Admin rasa dah berpuluh kali dok ulang video masa AF2013 tu... kenapa mereka sgt cute disitu?.. JOHAN yang ala2 abg kepada ZIZAN yang manja...memang admin ada jugak tgok persahabatan JAMBU atau SEPAHTU.. tapi JOZAN ..mereka lain dr persahabatan JAMBU, SEPAHTU atau SHIRO.. mereka macam family yang sgt kukuh dengan kasih sayang, faham memahami..

Imbas kembali AF2013 ... pertengahan rancangan AF2013 ... bila ZIZAN beritahu yang ERA.FM menjadi radio rasmi rancangan AF2013 .. tiba2 lagu SAHABAT keluar dengan sayup jer... admin rindu lagu tu.. dalam hati admin..JOHAN dtg ke?... OMG!!!! OMG!!! JOHANNNNNN!!!!! JOHAN datang buat suprise kat ZIZAN...sambil nyanyi lagu SAHABAT mereka berpelukan ...nahhh semua tak sangka yang ZIZAN akan menitiskan air mata buat sahabat yang dirinduinya... alaaaa admin tau, JOHAN pon dah merah2 hidung..tak mau nangis...cover lagi tu..main2 kakihehhee .. tapi OZLYN bgtau admin yang mereka kat STADIUM NEGARA ramai jugak yang nangis...termasuk la OZLYN dan MARINA... hehhehee... hebat persahabatan mereka ni... eh eh.. sambil nyanyi2 tu sempat berjoget2 yer... hehehhee.. semua tu nak cover kesedihan dan kerinduan masing2 kan... 

Thanks OZLYN selaku wife and PA kepada JOHAN yang menghantar gambar mereka yang sweet kat INSTAGRAM / TWITTER .. sehingga trending JOZAN di twitter. Thanks MARINA jugak kerana plan korang menjadi nk wat suprise kat ZIZAN... sebenarnya admin nak kata yang admin juga RINDU ngan gelagat mereka dipentas BERDUA. Terima Kasih kerana memahami kehendak JOZANNERZ yang mahukan mereka berdua dipentas...

PERSAHABATAN MEREKA INI ADALAH PERSAHABATAN YANG AMAT SEJATI.. TULUS DAN IKHLAS.. admin harapkan semoga persahabatan ini kekal hingga ke Syurga... IN SHA ALLAH... 

Admin sertakan beberapa gambar untuk tatapan semua 


 Nampak sgt kerinduan mereka berdua...



Rindu kan??? tunggu la kehadiran mereka lagi di pentas bersama ... 

Mai sini kita layan lagu SAHABAT - PADI BAND 

Lirik Lagu Sahabat Selamanya – Padi


Dua tiga kapal belayar di samudera
Ayuh sahabatku kita bergembira
Bermain bernyanyi bersama menikmati indahnya dunia
kerna..
Sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya setia
oh oh..
Berakit-rakit kita ke hulu
berenang-renang kita ke tepian
kita berbeza untuk saling mengisi segala kekurangan kita
menjadi..
Sahabat untuk selamanya
Atasi semua perbedaan
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… selama-lamanya setia…
Tiada bukit yang terlalu tinggi
untuk kita daki bersama
dan tak ada laut yang terlalu dalam
untuk diselami…
Sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya ohh..
Sahabat untuk selamanya
Berbagi dan saling menjaga
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… selama-lamanya… setia…

klik disini :- 



Thanks : - JOZANNERZ, ZIZAN, JOHAN, OZLYN, MARINAJUKI

Thanks to pemilik gambar2 diatas. Hazira... Iman Jozannerz...Intan Marliana dan semua yang terlibat. 

1 comment:

Korean Style Online said...

Cool, I love this. Any free time visit me ok Malaysia Online Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...