Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.20 Dec 2013

ANUGERAH MELETOP ERA

Anugerah MeleTOP ERA adalah anugerah terbaru yang memberikan kuasa kepada orang ramai untuk menentukan siapakah pemenang bagi setiap kategori yang dipertandingkan.
Anugerah ini bertujuan untuk meraikan dan mengiktiraf artis-artis tempatan serta hasil karya seni mereka yang merangkumi beberapa bidang seperti muzik, filem, TV, radio dan digital (online space).

Undian fasa pertama bermula dari 19 Disember 2013 sehingga 10 Januari 2014.
Anugerah MeleTop ERA akan berlangsung pada 8 FEBRUARY 2014 (ASTRO RIA)

1 comment:

khairina said...

Ni mesti kena undi ni!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...