Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.20 Dec 2013

BERCUTI BERSAMA JOHAN - VIETNAM / FEBRUARY 2014

Hah... ni berita gembira jugak kepada JOZANNERZ semua ... sapa yang taknk bercuti dengan one of our HERO .. JOHAN & wifenya OZLYN...

Projek Jom Melancong & Umrah bersama Selebriti  menampilkan JOHAN & OZLYN  @jozlynnhanania dan selebriti Malaysia lain. Projek kerjasama AFS Pictures Sdn Bhd & Al-Hijjrah Vacation. 

Mereka telah memilih Vietnam sebagai destinasi percutian.. so JOZANNERZ yang mana kaki melancong boleh la follow JOZLYN ke Vietnam yang jangkanya akan diadakan pada February 2014. Sesiapa yang nk pergi boleh follow http://instagram.com/boy_iman orang kuat AFS Pistures Sdn Bhd atau menghubungi beliau di talian 0103652335. No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...