Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.27 Sep 2012

JOZAN DaLaM LaWaK Ke DeR 2 Di IstaNa BuDaYa.

Assalammualaikum...
Esok berlangsungnya Lawak Ke Der 2 di Istana Budaya yg akan menampilkan pelawak2 handalan tanah air termasuklah JOZAN..so pada sape2 yang dah beli tiket untuk menyaksikan Lawak Ke Der 2 diucapkan selamat menonton..semoga terhibur dan selamat bergelak ketawa =)
pada yang belum ada tiket cepat2 lah dapatkan sebelum tiket semua habis dijual..
.

1 comment:

Anonymous said...

sgt best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...