Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.30 Sep 2012

T-Shirt JOZAN Versi Lawak Ke Der 2Dapatkan T-Shirt JOZAN Versi Lawak Ke Der 2..Boleh PM Facebook Dekya Ismail..cepat! sementara Stok Masih ada..

5 comments:

Anonymous said...

nak tshirt ni free boleh? :P

pinky de killer said...

ade lagi kew tshirt nie ? bpe hrge die ?

Anonymous said...

ye lah..ada lagi baju ni?harga bape?

Merul Baharuddin said...

ye lah..ada lagi baju ni?harga bape

Yanie Fahmi said...

ade lagi ker baju nie ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...