Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.29 Sep 2012

ViDeo JOZAN KetiKa di KoNti RaDio Era dan SiNar FM.


Assalammualaikum..
mengimbas kembali JOZAN ketika diinterview di Radio ERa.FM dan juga SiNar.FM..serta ketika mereka sedang sama2 main gitar untuk lagu Bawa ku Pergi di JoHaRa Pagi Era..semoga korang terhibur menonton video2 JOZAN dibawah ini..

1~Serasi Bersama Johan & Zizan Raja Lawak di ERA..


2~SiNar Pagi Bersama JOZAN di SiNar FM


3~ZizaN,KaKa & JoHaN di JoHaRa Pagi Era


Sumber:Youtube

1 comment:

~bABy p0oh~ said...

love to see ya !! hehehe <4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...