Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.1 Oct 2012

JoHaN&OzLyn di Dapur SeLebriti Knorr


Assalammualaikum..
Pada Sesiapa yang belum menonton Dapur Selebriti Knorr episod yg ada JoHaN Raja Lawak dan Isterinya Ozlyn..bolehla tengok  video di bawah ni..Semestinya korang akan terhibur melihat gelagat Johan yg ceria tuh bersama isterinya..Paling best episod ni adalah apabila diakhir cabaran, Johan dan Ozlyn menjadi pemenangnya..terror memasak tuh =)

2 comments:

~Cik Sweety~ said...

wowwwww...

wsl5856 said...

we are the champion..jozlynn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...