Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.7 Oct 2012

JOHAN Di JOHARA PAGI ERA


Assalammualaikum..
Rasanya ramai yang pastinya suka mendengar celoteh JoHaN di segmen JoHaRa PaGi ERA Di Radio Era setiap hari Isnin hingga Jumaat bermula pada pukul 6 pagi hingga 10 pagi kan..so teruskan mendengar JoHaN Di Radio Era okey pastinya pagi pagi korang akan diceriakan dengan celotehnya serta kawan2 di JoHaRa PaGi Era..kat sini admin nk upload beberapa video Johan semasa di JOHARA PAGI ERA..harap korang terhibur and admin akan upload banyak lagi video/audio Johan di Radio Era secara berperingkat-peringkat..so stay tune n teruskan singgah ke blog ni selalu k..

JoHaRa PaGi ERA-Sketsa JoHaN

Ah Chai JaHaNaM StyLe-JoHaN (JoHaRa PaGi ERA)

TeRiMa KaSiH DaRi JoHaRa


Video2 diatas kredit pada ERA.FM

1 comment:

Anonymous said...

boleh tak buang widget belah kanan ? nak click older post tak boleh . thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...