Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi kerana kelab ini telah kekal bernyawa dan mampu melebarkan sayapnya. Jutaan terima kasih kepada krew(Ahli Jawatankuasa Induk) dan ahli-ahli yang terlibat dalam setiap aktiviti yang dijalankan samada secara langsung atau tidak langsung dari penubuhannya sehingga kini. Atas segala penat usaha dan kerja keras tanpa mengenal erti penat dan lelah dan tanpa kata putus asa walaupun pelbagai rintangan melanda tetap setia meredahnya. Atas prinsip yang dikendong bersama dengan satu hasrat menjadikan kelab ini mampu meminimumkan kadar gejala sosial yang tidak bermoral dan memaksimumkan segala bentuk kebaikan dalam memperjuangkan kelab ini sebagai kelab berbentuk hiburan, sukan dan rekreasi yang hebat.

Untuk info semua .. kelab ini telah didaftarkan dibawah Akta Pertubuhan 1966 Peraturan-Peraturan Pertubuhan 1984. Sijil Pendaftaran telah diperolehi pada 26 Mei 2011 dibawah nama KELAB PEMINAT JOZAN RAJA LAWAK, MALAYSIA dengan no. pendaftaran 2629-11-SEL.20 Dec 2013

MELODI & PROPAGANZA

Makin meletop HERO kita ni... tiap2 minggu ada je muka mereka menghiasi screen tv kita kan? ... alhamdulillah... takle terasa rindu sangat kat HERO kita ... kalau merindu tu seksa sangat rasanya. 

Takyah merindu sangat... jom tonton MELODI TV3 setiap Ahad 12.30 PM, dihoskan oleh ZIZAN semestinya bersama rakannya Awal Ashaari. 

Rindu JOHAN mai sini tonton PROPAGANZA Astro Ria (104) Masa : 12.00 tengahari Ahad bersama Marsha...

adehhh.. jenuh kalih2 channel kan... pakai astro PVR dah boleh record ke2 2 nya.  Jangan susah hati.
SEMOGA KEHADIRAN MEREKA DI SKRIN TV DAPAT MEMERIAHKAN LAGI HARI MINGGU ANDA ... SELAMAT MENONTON !!!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...